sâmbătă, 5 iulie 2008

A insela sau a nu insela?

Cand inseli de ce ai acel sentiment de om putenic trecut prin multe chestii,nepasator care se crede sef sau ca ar avea lumea la picioare? Nu numai barbatul este neserios si insala, ci si femeia. In ambele situatii dau dovada de prostie, de ce nu se gandesc acele persoane atunci cand inseala ca cei care stau langa ei sunt unici si nu trebuiesc tradati? A insela inseamna ceva deosebit, parerea mea e ca este o scapare spre disperare, aceea persoana care inseala este izolata intr-un fel sau altul si simte nevoia sa se elibereze, ei se cred puternici, dar in interior sunt prea slabi sa aiba pe cineva langa ei. Acea senzatie o traiesc multi, barbati sau femei, sunt egali din toate punctele de vedere pentru ca atunci cand sunt prinsi mai au si tupeul sa nu recunoasca.
Daca inseli esti de parca ai senzatia ca esti urmarit de cineva, cand te intalnesti cu persoana iubita esti un/o prefacut/a notorie care crede ca detine suprematia si care nu se gandeste ce va fi in inima persoanei tradate atunci cand va afla. Inselatul nu poate tine la nesfarsit chiar daca crezi asta, poate ca persoana de langa tine isi da seama, dar tinand prea mult la tine si nevrand sa te piarda te accepta asa cum esti. Stau si ma gandesc ca unii cauta iubirea o viata intreaga si nu stiu cum sa o gaseasca si altii nu profita intr-un sens bun, ei cred ca daca a venit odata va veni toata viata. Nu este asa pentru ca atunci cand faci un lucru urat unei persoane, tot raul se va intoarce impotriva ta atunci cand lumea iti este mai draga. Ca si in viata de zi cu zi, daca esti corect cu tine vei fi corect cu toata lumea, mai ales cu persoana iubita, daca gresesti asuma-ti responsabilitatea si daca te iubeste asa de mult cum iti zice te va ierta, asta poate fi si un test facut de tine.
Prin minciuna unii cred ca pot rezolva problema care o au si incep cu o minciuna si continua cu altele si altele si toata viata lor e de fapt o minciuna care la un moment dat nu mai au cum sa indrepte lucrurile si isi dau seama prea tarziu si cand totul se naruie in fata persoanei vinovate cred ca pot schimba totul tot printr-o minciuna.
Viata este urata cand nu te astepti si te pune in niste situatii in care daca nu te descurci ajungi sa o iei pe alta cale numita minciuna.
Fiecare dintre noi are o singura sansa, iar daca lasa sa i se ofere o a doua sansa, toata viata va astepta o alta sansa, de aceea trebuie sa profiti doar de prima sansa care ti se ofera pentru ca celelalte sunt practic inexistente.
Fii sinceri si vei fi respectat, minti si toata lumea te va ocoli..............!!!!!!!!
Merita minciuna, merita sa inseli?!!!!!!!!!