duminică, 20 aprilie 2008

Un sentiment...

Hmmm....da....incep si eu sa scriu din nou. As fi vrut sa scriu in fiecare zi, dar oare e bine sa iti asterni gandurile, sentimentele in fiecare zi??? Si apoi sa le recitesti? Poate ca da, pentru ca ti-ai da seama daca ai facut vreo greseala intr-o zi......sau nu.
Vreau sa scriu, dar imi fuge mintea in alta parte. Tot ceea ce pot sa zic pentru inceput este ca zambesc din nou, desi cateodata ma doboara durerea de spate. Ioana, zambesc....iti urmez programul tau in care m-ai bagat cu forta :D . Dar o sa zambesc si mai mult cand o sa fiu ok si cu sanatatea.
De ce am pus titlul blogului: "Un sentiment..."? Pentru ca ......traiesc un sentiment care nu poate fi descris...iubesc, sunt fericita. Of, Dumnezeule as vrea sa spun atatea, dar ma pierd in cuvinte, in ganduri, in sentimente.
Sunt fericita ca iubesc, sunt fericita ca o sa plec in Italia, sunt fericita ca o sa am tot ce mi-am dorit, sunt fericita ca te am pe tine!
De multe ori cand vreau sa spun ceva....ma rezum la cateva cuvinte! De ce? Pentru ca imi place sa arat, sa demonstrez, sa se simta ce simt eu.....cuvintele zboara, cuvintele nu se simt, cuvintele pot fi interpretate in mii si mii de feluri, cuvintele sunt prea putine pentru a exprima sentimentele.
Gata....m-am blocat!
O sa mai scriu!

Asculta aceasta melodie....te linisteste!